Seniorenshow

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Seniorenshow

Nigel Andrews neemt u mee terug in de tijd! Op een leuke enthousiaste wijze brengt de zanger bekende Hollandse hits en de liedjes van weleer te gehore. Tijdens de Seniorenshow trakteert Andrews het publiek vooral op herkenbare golden oldies, evergreens en Oud-Hollandse meedeiners.

In dit programma passeren mooie luisterliedjes en meezingers de revue. Denk aan de muziek van André van Duin, Frans Bauer, Corry Konings, Tante Leen, Nico Haak, Zangeres Zonder Naam e.v.a. Maar ook de successen van o.a. Frank Sinatra, Tom Jones en natuurlijk Elvis Presley worden niet vergeten!

Een gezellige en feestelijke middag speciaal gericht op senioren. Meezingen, een polonaise lopen of misschien zelfs een klein dansje wagen? Het kan allemaal!

Door Nigel's ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.

Nigel Andrews beschikt over een professionele geluidsinstallatie en het volumeniveau hiervan gaat altijd in goed overleg met de klant.

De Seniorenshow van Nigel Andrews is bij uitstek geschikt voor verzorgings- en verpleeghuizen, zorgcentra, senioren-middagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, ouderen-middagen, zorginstellingen, boottochten, senioren-programma, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen en activiteitencentra.

Nigel Andrews Seniorenshow komt met:
-Professionele geluidsinstallatie (tot ±250 personen)
-Duur: 2x45 minuten live zang (30 minuten pauze)
-Passende muziek tijdens de pauze
-Eventueel uit te breiden met een bingo ronde en/of gastoptreden naar keuze.

€495,-*
Prijzen bovenstaand weergegeven zijn exclusief 9% BTW en eventuele reis en parkeerkosten*

Elke maandag tot en met vrijdagmiddag* te boeken in heel Nederland.
(*'s avonds en in het weekend rekenen wij een kleine toeslag.)

Neem contact op voor de mogelijkheden.

€ 495,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | Seniorenshow boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.