Seniorenshow

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Seniorenshow

Nigel Andrews neemt u mee terug in de tijd! Op een leuke enthousiaste wijze brengt de zanger bekende Hollandse hits en de liedjes van weleer te gehore. Tijdens de Seniorenshow trakteert Andrews het publiek vooral op herkenbare golden oldies, evergreens en Oud-Hollandse meedeiners.

In dit programma passeren mooie luisterliedjes en meezingers de revue. Denk aan de muziek van André van Duin, Frans Bauer, Corry Konings, Tante Leen, Nico Haak, Zangeres Zonder Naam e.v.a. Maar ook de successen van o.a. Frank Sinatra, Tom Jones en natuurlijk Elvis Presley worden niet vergeten!

Een gezellige en feestelijke middag speciaal gericht op senioren. Meezingen, een polonaise lopen of misschien zelfs een klein dansje wagen? Het kan allemaal!

Door Nigel's ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.

Nigel Andrews beschikt over een professionele geluidsinstallatie en het volumeniveau hiervan gaat altijd in goed overleg met de klant.

De Seniorenshow van Nigel Andrews is bij uitstek geschikt voor verzorgings- en verpleeghuizen, zorgcentra, senioren-middagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, ouderen-middagen, zorginstellingen, boottochten, senioren-programma, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen en activiteitencentra.

Nigel Andrews Seniorenshow komt met:
-Professionele geluidsinstallatie (tot ±250 personen)
-Duur: 2x45 minuten live zang (30 minuten pauze)
-Passende muziek tijdens de pauze
-Eventueel uit te breiden met een bingo ronde en/of gastoptreden naar keuze.

€495,-*
Prijzen bovenstaand weergegeven zijn exclusief 9% BTW en eventuele reis en parkeerkosten*

Elke maandag tot en met vrijdagmiddag* te boeken in heel Nederland.
(*'s avonds en in het weekend rekenen wij een kleine toeslag.)

Neem contact op voor de mogelijkheden.

€ 495,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | Seniorenshow boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.

Misschien ook interessant?
Feest Bingo

Feest Bingo

Bingomaster Nigel Andrews blaast nieuw leven in het klassieke spelletje bingo. En geloof ons, niemand kan het een leuker feestje maken dan Nigel! Tijdens deze hysterische foute bingoshow zing je mee met herkenbare hits, dans je op de partymuziek en maak je kans op leuke prrrrrijzen. Pas wel goed op wat je zegt, want tijdens dit hilarische festijn is de goedlachse en gevatte bingomaster niet op zijn mondje gevallen. Dat wordt lachen, gieren, brullen. Trek dus allemaal je beste glitteroutfit aan. We gaan knallen met die ballen!
De Songfestival Muziek Bingo

De Songfestival Muziek Bingo

Heb jij er de ballen verstand van maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het songfestival? Tijdens de Songfestival Muziek Bingo wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld!
Nigel Andrews & Friends

Nigel Andrews & Friends

Een totaalconcept compleet met Feest DJ, Piano entertainer, feestzanger en professionele licht en geluidsinstallatie. Kortom een totaal programma met top amusement én entertainment!
Online Bingo

Online Bingo

Ben je op zoek naar een leuke toevoeging aan jouw online bedrijfsborrel of is het hoog tijd om met familie en vrienden veilig en op afstand iets leuks te ondernemen? Misschien is de geheel aangepaste online bingo van Nigel Andrews dan iets voor jou!
Zanger

Zanger

Allround partyzanger Nigel Andrews is dé feest sensatie van Nederland. Al ruim 10 jaar tourt hij door het hele land om er een superfeest van te maken. Vanaf het moment dat hij het podium bestormt zullen bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Nigel betrekt het publiek bij het optreden om er met z'n allen één groot feest van te maken. Door zijn ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op de wensen van het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.