Seniorenshow

Nigel Andrews - Feest Zanger

Seniorenshow

Nigel Andrews neemt u mee terug in de tijd! Op een leuke enthousiaste wijze brengt de zanger bekende Hollandse hits en de liedjes van weleer te gehore. Tijdens de Seniorenshow trakteert Andrews het publiek vooral op herkenbare golden oldies, evergreens en Oud-Hollandse meedeiners.

In dit programma passeren mooie luisterliedjes en meezingers de revue. Denk aan de muziek van André van Duin, Frans Bauer, Corry Konings, Tante Leen, Nico Haak, Zangeres Zonder Naam e.v.a. Maar ook de successen van o.a. Frank Sinatra, Tom Jones en natuurlijk Elvis Presley worden niet vergeten!

Een gezellige en feestelijke middag speciaal gericht op senioren. Meezingen, een polonaise lopen of misschien zelfs een klein dansje wagen? Het kan allemaal!

Door Nigel's ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.

Nigel Andrews beschikt over een professionele geluidsinstallatie en het volumeniveau hiervan gaat altijd in goed overleg met de klant.

De Seniorenshow van Nigel Andrews is bij uitstek geschikt voor verzorgings- en verpleeghuizen, zorgcentra, senioren-middagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, ouderen-middagen, zorginstellingen, boottochten, senioren-programma, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen en activiteitencentra.

De Seniorenshow van Nigel Andrews komt met:
-Geluidsinstallatie (tot ±150 personen)
-Duur: 2x45 minuten live zang (30 minuten pauze)
-Passende muziek tijdens de pauze
-Eventueel uit te breiden met een bingo ronde en/of gastoptreden naar keuze.

€495,-*
Prijzen bovenstaand weergegeven zijn exclusief 9% BTW en eventuele reis en parkeerkosten*

Elke maandag tot en met vrijdagmiddag* te boeken in heel Nederland.
(*'s avonds en in het weekend rekenen wij een kleine toeslag.)

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stel hier je vragen

Seniorenshow
Seniorenshow