Feest Bingo

Nigel Andrews - Feest Zanger

Feest Bingo

Met de Feest Bingo van Nigel Andrews wordt nieuw leven geblazen in het klassieke spelletje. Tijdens deze hysterische foute bingoshow zing je mee met herkenbare hits, dans je op de muziek en maak je kans op leuke prijsjes. Pas op wat je zegt want tijdens dit hilarische festijn is de goedlachse en gevatte bingomaster niet op zijn mondje gevallen!

Het bekende spel naar een heel nieuw level! Met deze interactieve en muzikale bingoshow staan er niet alleen getallen op je kaart maar wordt ook jouw muziekkennis op de proef gesteld! Na de eerste keer meezingen start de bingo ronde en speel je voor één rijtje, twee rijtjes en de volle kaart. Staat het genoemde bingogetal, dansplaat of live gezongen lied op jouw bingokaart? Afstrepen maar! Voor je het weet heb je… BINGO!

Heb je bingo? GEFELICITEERD! Je mag naar voren komen om jouw prijs in ontvangst te nemen. Heb je een valse bingo? Dan moet je jouw zang-en danskunsten vertonen aan het publiek.

De Feest Bingo van Nigel Andrews bestaat uit twee rondes van ±45 minuten. Ronde 1 staat geheel in het teken van het levenslied. De tweede ronde is een mix van de bekendste en leukste foute muziek uit de muziekgeschiedenis. Inhaken en meedeinen! Beweeg je mee van links naar rechts en van voor naar achteren? Ook in de pauze gaat het feestje door met de lekkerste muziek!

Nigel Andrews Feest Bingo komt met:

  • Leuke bingo prijsjes
  • Bingomachine en (digitale)bingokaarten
  • Presentatie en live muziek door Nigel Andrews  (duur: ±120 minuten)
  • Professionele licht-en geluidsinstallatie (tot ±150 personen)
  • Podium en decor van 3x2 meter

Het is mogelijk om grotere prijzen weg te geven. Deze zijn niet inbegrepen in de prijs.

De Feest Bingo van Nigel Andrews is uiterst geschikt voor: themafeesten, personeels- en bedrijfsfeesten, (sport)verenigingen, bruiloften, cafés en restaurants, hotels, partycentra en evenementenlocaties.

€1195,-*

Prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% BTW*

Eventueel uit te breiden met een extra bingoronde, leuke bingo-host(ess), DJ en/of gastoptreden naar keuze. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je een onvergetelijke en middag/avond lachen, dansen en meezingen? Boek dan nu de hilarische Feest Bingo van Nigel Andrews! www.feestbingo.nl 

Stel hier je vragen

Feest Bingo
Feest Bingo