Feest Bingo

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Feest Bingo

Bingomaster Nigel Andrews blaast nieuw leven in het klassieke spelletje bingo. En geloof ons, niemand kan het een leuker feestje maken dan Nigel! Tijdens deze hysterische foute bingoshow zing je mee met herkenbare hits, dans je op de partymuziek en maak je kans op leuke prrrrrijzen.

Pas wel goed op wat je zegt, want tijdens dit hilarische festijn is de goedlachse en gevatte bingomaster niet op zijn mondje gevallen. Dat wordt lachen, gieren, brullen. Trek dus allemaal je beste glitteroutfit aan. We gaan knallen met die ballen!

Het bekende spel wordt door Nigel Andrews naar een geheel nieuw level gebracht. Met deze interactieve en muzikale bingo staan er niet alleen getallen op je kaart, maar wordt ook jouw muziekkennis op de proef gesteld. Na de eerste keer meezingen en meeraden start de echte bingoronde en speel je voor één rijtje, twee rijtjes en de volle kaart. Staat het genoemde bingogetal, dansplaat of live gezongen lied op jouw bingokaart? Afstrepen maar! En voor je het weet heb je… BINGO!

Maar, let op! Heb je een valse bingo? Dan moet je jouw zang-en danskunsten vertonen aan het publiek. Daar zorgt Nigel voor, wees daarvan verzekerd. Voor je het weet begin je luidkeels aan aan ‘Doe mij een toppertje…’

De Feest Bingo van Nigel Andrews bestaat uit twee rondes van ±60 minuten. Je kunt zelf je voorkeur aangeven voor de muzieksoort. Inhaken en meedeinen! Beweeg je mee van links naar rechts en van voor naar achteren? Ook in de pauze gaat het feestje door met de lekkerste muziek.

Nigel Andrews Feest Bingo komt standaard met:
- Leuke weggeefprijsjes en confetti
- Bingomachine en (digitale)bingokaarten
- Presentatie en live muziek door Nigel Andrews
- Feest DJ
- Professionele licht-en geluidsinstallatie
- Podium en decor van 3x2 meter*

Liever een All Inclusive oftewel Winner Takes It All-variant?

Dan kun je jouw customized Feest Bingo uitbreiden met:
– een extra bingoronde
– een poeslieve bingo-host(ess) erbij – oftewel duopresentatie!
– een DJ en/of ander gastoptreden naar keuze
– het verzorgen van de bingoprijzen

Neem contact met ons op en we spreken al jullie speciale wensen door.

Biografie
Nigel Andrews geldt als de gezelligste partyzanger van Nederland. Zijn repertoire is groot, net als de glimlach die hij op jullie gezicht tovert. Nigel heeft ruim tien jaar ervaring op podia van elk formaat, en treedt op met zowel zijn eigen liedjes als classics van anderen. Je kent ongetwijfeld minstens één van zijn hitsingles: Ik Doe Mijn Eigen Ding, Laat Alles Los, Laat Mij Maar Leven of Ik Ga Feesten! Zijn Tom Jones-uitvoeringen zijn trouwens ook ongeëvenaard! Als quizmaster, bingomaster en (televisie)presentator beschikt hij over ruime ervaring, onder meer voor de Rotterdamse omroep.

Kortom, waar is dat feestje? Bij de Feest Bingo van Nigel Andrews, natuurlijk. Op naar de ballenbak!

€ 1.795,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | Feest Bingo boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.