Feest Bingo

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Feest Bingo

Met de Feest Bingo van Nigel Andrews wordt nieuw leven geblazen in het klassieke spelletje. Tijdens deze hysterische foute bingoshow zing je mee met herkenbare hits, dans je op de muziek en maak je kans op leuke prijsjes. Pas op wat je zegt want tijdens dit hilarische festijn is de goedlachse en gevatte bingomaster niet op zijn mondje gevallen!

Het bekende spel naar een heel nieuw level! Met deze interactieve en muzikale bingoshow staan er niet alleen getallen op je kaart maar wordt ook jouw muziekkennis op de proef gesteld! Na de eerste keer meezingen start de bingo ronde en speel je voor één rijtje, twee rijtjes en de volle kaart. Staat het genoemde bingogetal, dansplaat of live gezongen lied op jouw bingokaart? Afstrepen maar! Voor je het weet heb je… BINGO!

Heb je bingo? GEFELICITEERD! Je mag naar voren komen om jouw prijs in ontvangst te nemen. Heb je een valse bingo? Dan moet je jouw zang-en danskunsten vertonen aan het publiek.

De Feest Bingo van Nigel Andrews bestaat uit twee rondes van ±45 minuten. Ronde 1 staat geheel in het teken van het levenslied. De tweede ronde is een mix van de bekendste en leukste foute muziek uit de muziekgeschiedenis. Inhaken en meedeinen! Beweeg je mee van links naar rechts en van voor naar achteren? Ook in de pauze gaat het feestje door met de lekkerste muziek!

Nigel Andrews Feest Bingo komt met:
- Leuke bingo prijsjes
- Bingomachine en (digitale)bingokaarten
- Presentatie en live muziek door Nigel Andrews (duur: ±120 minuten)
- Feest DJ
- Professionele licht-en geluidsinstallatie
- Podium en decor van 3x2 meter

Het is mogelijk om grotere prijzen weg te geven. Deze zijn niet inbegrepen in de prijs.

De Feest Bingo van Nigel Andrews is uiterst geschikt voor: themafeesten, personeels- en bedrijfsfeesten, (sport)verenigingen, bruiloften, cafés en restaurants, hotels, partycentra en evenementenlocaties.

v/a €1295,00
Prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% BTW*

Eventueel uit te breiden met extra live muziek van Nigel Andrews, leuke bingo-host(ess) en/of gastoptreden naar keuze. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je een onvergetelijke en middag/avond lachen, dansen en meezingen? Boek dan nu de hilarische Feest Bingo van Nigel Andrews!

€ 1.295,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | Feest Bingo boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.

Misschien ook interessant?
De Songfestival Muziek Bingo

De Songfestival Muziek Bingo

Heb jij er de ballen verstand van maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het songfestival? Tijdens de Songfestival Muziek Bingo wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld!
Nigel Andrews & Friends

Nigel Andrews & Friends

Een totaalconcept compleet met Feest DJ, Piano entertainer, feestzanger en professionele licht en geluidsinstallatie. Kortom een totaal programma met top amusement én entertainment!
Seniorenshow

Seniorenshow

Nigel Andrews neemt u mee terug in de tijd! Op een leuke enthousiaste wijze brengt de zanger bekende Hollandse hits en de liedjes van weleer te gehore. Tijdens de Seniorenshow trakteert Andrews het publiek vooral op herkenbare golden oldies, evergreens en Oud-Hollandse meedeiners.
Online Bingo

Online Bingo

Ben je op zoek naar een leuke toevoeging aan jouw online bedrijfsborrel of is het hoog tijd om met familie en vrienden veilig en op afstand iets leuks te ondernemen? Misschien is de geheel aangepaste online bingo van Nigel Andrews dan iets voor jou!
Zanger

Zanger

Allround partyzanger Nigel Andrews is dé feest sensatie van Nederland. Al ruim 10 jaar tourt hij door het hele land om er een superfeest van te maken. Vanaf het moment dat hij het podium bestormt zullen bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Nigel betrekt het publiek bij het optreden om er met z'n allen één groot feest van te maken. Door zijn ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op de wensen van het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.