De Songfestival Muziek Bingo

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

De Songfestival Muziek Bingo

Heb jij er de ballen verstand van maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het songfestival? Tijdens de Songfestival Muziek Bingo wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld!

Bingomaster Nigel Andrews neemt je in deze interactieve en muzikale bingoshow mee langs de klassiekers van het Songfestival. Geen cijfers en ballen maar een herkenbare selectie liedjes die op jouw bingokaart kunnen staan!

Samen met zanger en piano entertainer Hugo Franks zingen en spelen zij de leukste en mooiste liedjes live! De Songfestival DJ maakt jouw avond compleet door daar nog een flinke dosis Eurovision songs aan toe te voegen.

De Songfestival Muziek Bingo bestaat uit twee rondes van ±45 minuten. Ronde 1 staat geheel in het teken van de nationale inzendingen De tweede ronde is een mix van de bekendste internationale inzendingen van 65 jaar Eurovision geschiedenis. Ook in de pauze gaat het feest door met de bekendste en leukste Songfestival hits!

Heb je bingo? CONGRATULATIONS! Je mag naar voren komen om jouw Songfestival prijs in ontvangst te nemen. Heb je een valse bingo? Dan moet je laten horen hoe jij jouw versie van een Songfestival hit vertolkt.

Herken jij dus met gemak de hits uit de Songfestival geschiedenis en zing je mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Dan is dit hét concept op jouw feest en/of evenement!

De Songfestival Muziek Bingo komt met:
-Leuke Songfestivalprijsjes en give-aways
-Digitale bingokaarten (live te gebruiken via mobiele telefoon)
-Songfestival muziek tijdens de pauze
-Decor, Piano & DJ Booth
-Professionele licht-en geluidsinstallatie

De Songfestival Muziek Bingo is uiterst geschikt voor: themafeesten, personeels- en bedrijfsfeesten, (sport)verenigingen, cafés en restaurants, hotels, partycentra en evenementenlocaties.

*Ook mogelijk om uit te breiden met een Songfestival Pub Quiz.

€ 1.795,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | De Songfestival Muziek Bingo boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.