De Songfestival Muziek Bingo

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

De Songfestival Muziek Bingo

Heb jij er de ballen verstand van maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het songfestival? Tijdens de Songfestival Muziek Bingo wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld!

Bingomaster Nigel Andrews neemt je in deze interactieve en muzikale bingoshow mee langs de klassiekers van het Songfestival. Geen cijfers en ballen maar een herkenbare selectie liedjes die op jouw bingokaart kunnen staan!

Samen met zanger en piano entertainer Hugo Franks zingen en spelen zij de leukste en mooiste liedjes live! De Songfestival DJ maakt jouw avond compleet door daar nog een flinke dosis Eurovision songs aan toe te voegen.

De Songfestival Muziek Bingo bestaat uit twee rondes van ±45 minuten. Ronde 1 staat geheel in het teken van de nationale inzendingen De tweede ronde is een mix van de bekendste internationale inzendingen van 65 jaar Eurovision geschiedenis. Ook in de pauze gaat het feest door met de bekendste en leukste Songfestival hits!

Heb je bingo? CONGRATULATIONS! Je mag naar voren komen om jouw Songfestival prijs in ontvangst te nemen. Heb je een valse bingo? Dan moet je laten horen hoe jij jouw versie van een Songfestival hit vertolkt.

Herken jij dus met gemak de hits uit de Songfestival geschiedenis en zing je mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Dan is dit hét concept op jouw feest en/of evenement!

De Songfestival Muziek Bingo komt met:
-Leuke Songfestivalprijsjes en give-aways
-Digitale bingokaarten (live te gebruiken via mobiele telefoon)
-Songfestival muziek tijdens de pauze
-Decor, Piano & DJ Booth
-Professionele licht-en geluidsinstallatie

De Songfestival Muziek Bingo is uiterst geschikt voor: themafeesten, personeels- en bedrijfsfeesten, (sport)verenigingen, cafés en restaurants, hotels, partycentra en evenementenlocaties.

*Ook mogelijk om uit te breiden met een Songfestival Pub Quiz.

€ 1.795,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | De Songfestival Muziek Bingo boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.

Misschien ook interessant?
Feest Bingo

Feest Bingo

Bingomaster Nigel Andrews blaast nieuw leven in het klassieke spelletje bingo. En geloof ons, niemand kan het een leuker feestje maken dan Nigel! Tijdens deze hysterische foute bingoshow zing je mee met herkenbare hits, dans je op de partymuziek en maak je kans op leuke prrrrrijzen. Pas wel goed op wat je zegt, want tijdens dit hilarische festijn is de goedlachse en gevatte bingomaster niet op zijn mondje gevallen. Dat wordt lachen, gieren, brullen. Trek dus allemaal je beste glitteroutfit aan. We gaan knallen met die ballen!
Nigel Andrews & Friends

Nigel Andrews & Friends

Een totaalconcept compleet met Feest DJ, Piano entertainer, feestzanger en professionele licht en geluidsinstallatie. Kortom een totaal programma met top amusement én entertainment!
Seniorenshow

Seniorenshow

Nigel Andrews neemt u mee terug in de tijd! Op een leuke enthousiaste wijze brengt de zanger bekende Hollandse hits en de liedjes van weleer te gehore. Tijdens de Seniorenshow trakteert Andrews het publiek vooral op herkenbare golden oldies, evergreens en Oud-Hollandse meedeiners.
Online Bingo

Online Bingo

Ben je op zoek naar een leuke toevoeging aan jouw online bedrijfsborrel of is het hoog tijd om met familie en vrienden veilig en op afstand iets leuks te ondernemen? Misschien is de geheel aangepaste online bingo van Nigel Andrews dan iets voor jou!
Zanger

Zanger

Allround partyzanger Nigel Andrews is dé feest sensatie van Nederland. Al ruim 10 jaar tourt hij door het hele land om er een superfeest van te maken. Vanaf het moment dat hij het podium bestormt zullen bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Nigel betrekt het publiek bij het optreden om er met z'n allen één groot feest van te maken. Door zijn ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op de wensen van het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.