Nigel Andrews & Friends

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Boek hier met €225,- korting
Nigel Andrews & Friends

Stap in de wereld van Nigel Andrews & Friends, waar entertainment en feestelijke magie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! Ons totaalconcept biedt een avondvullend programma met een dynamische mix van top amusement en entertainment.

DJ Dimitri Visch, bekend als DJ Royaal, draait de meest opzwepende beats en zorgt ervoor dat de dansvloer non-stop in beweging is. Zijn energieke sets maken van elk evenement een bruisende feestbestemming.

Piano entertainer Hugo Franks voegt een vleugje elegantie en muzikaliteit toe aan de avond. Met zijn vingervlugge pianospel en charmante uitstraling creëert hij een sfeer die de harten van het publiek verovert.

En natuurlijk is daar de sensationele feestzanger Nigel Andrews zelf. Met meer dan 10 jaar ervaring als allround partyzanger, is Nigel dé sensatie van Nederland. Hij betrekt het publiek bij elk optreden en maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest.

Onze totale line-up wordt versterkt door een professionele licht- en geluidsinstallatie die de perfecte ambiance creëert voor jouw evenement. Van dansbare hits tot meeslepende ballads, Nigel Andrews & Friends bieden een veelzijdig en betoverend programma dat feestvierders van alle leeftijden zal bekoren.

Kortom, als je op zoek bent naar een ongeëvenaarde combinatie van muzikaal talent, entertainment en feestvreugde, dan is Nigel Andrews & Friends de ultieme keuze voor jouw evenement. Bereid je voor op een avond vol bruisende energie, vrolijkheid en onvergetelijke herinneringen die lang na het feest zullen blijven hangen.

Ontdek de kracht van Nigel Andrews & Friends en zet jouw evenement in de schijnwerpers met een onvergetelijke entertainmentbeleving. Boek nu en beleef een magische avond vol entertainment en feestvreugde!

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met Nigel Andrews & Friends. Maak jouw boeking en verzeker jezelf van een avond die niemand zal vergeten.

€ 2.250,00
€ 2.025,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | Nigel Andrews & Friends boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.