Feest Bingo

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Boek hier met €200,- korting
Feest Bingo

Bingomaster Nigel Andrews blaast nieuw leven in het klassieke spelletje bingo. En geloof ons, niemand kan het een leuker feestje maken dan Nigel! Tijdens deze hysterische foute bingoshow zing je mee met herkenbare hits, dans je op de partymuziek en maak je kans op leuke prrrrrijzen.

Pas wel goed op wat je zegt, want tijdens dit hilarische festijn is de goedlachse en gevatte bingomaster niet op zijn mondje gevallen. Dat wordt lachen, gieren, brullen. Trek dus allemaal je beste glitteroutfit aan. We gaan knallen met die ballen!

Het bekende spel wordt door Nigel Andrews naar een geheel nieuw level gebracht. Met deze interactieve en muzikale bingo staan er niet alleen getallen op je kaart, maar wordt ook jouw muziekkennis op de proef gesteld. Na de eerste keer meezingen en meeraden start de echte bingoronde en speel je voor één rijtje, twee rijtjes en de volle kaart. Staat het genoemde bingogetal, dansplaat of live gezongen lied op jouw bingokaart? Afstrepen maar! En voor je het weet heb je… BINGO!

Maar, let op! Heb je een valse bingo? Dan moet je jouw zang-en danskunsten vertonen aan het publiek. Daar zorgt Nigel voor, wees daarvan verzekerd. Voor je het weet begin je luidkeels aan aan ‘Doe mij een toppertje…’

De Feest Bingo van Nigel Andrews bestaat uit twee rondes van ±60 minuten. Je kunt zelf je voorkeur aangeven voor de muzieksoort. Inhaken en meedeinen! Beweeg je mee van links naar rechts en van voor naar achteren? Ook in de pauze gaat het feestje door met de lekkerste muziek.

Nigel Andrews Feest Bingo komt standaard met:
- Bingomachine en (digitale)bingokaarten
- Presentatie en live muziek door Nigel Andrews
- Feest DJ
- Professionele licht-en geluidsinstallatie (tot 200 personen)

Liever een All Inclusive oftewel Winner Takes It All-variant?

Dan kun je jouw customized Feest Bingo uitbreiden met:
– een extra bingoronde
– een poeslieve bingo-host(ess) erbij – oftewel duopresentatie!
– een DJ en/of ander gastoptreden naar keuze
– het verzorgen van de bingoprijzen

Neem contact met ons op en we spreken al jullie speciale wensen door.

Kortom, waar is dat feestje? Bij de Feest Bingo van Nigel Andrews, natuurlijk. Op naar de ballenbak!

€ 2.000,00
€ 1.800,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | Feest Bingo boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.