De Songfestival Muziek Bingo

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Boek hier met €225,- korting
De Songfestival Muziek Bingo

Bingo meets Eurovision! Bij de Songfestival Muziek Bingo draait alles om jouw muzikale kennis en liefde voor het Eurovisie Songfestival. Ben jij een bingo-fan met een passie voor muziek en een hart voor het songfestival? Dan is dit dé show voor jou!

Laat je leiden door de enige echte Bingomaster Nigel Andrews in deze interactieve en muzikale bingoshow. In plaats van cijfers en ballen, staan herkenbare Songfestival-hits op jouw bingokaart! 

Zanger en piano entertainer Hugo Franks vergezelt Nigel om live de leukste en mooiste liedjes te zingen.

De Songfestival DJ (Dimitri Visch - DJ Royaal) voegt een flinke dosis Eurovision-songs toe om jouw avond compleet te maken. Beleef de klassiekers van het Songfestival als nooit tevoren!

De show bestaat uit twee rondes van ongeveer 45 minuten. In de eerste ronde staan de nationale inzendingen centraal, terwijl de tweede ronde een mix is van de bekendste internationale inzendingen uit 65 jaar Eurovisie-geschiedenis. Zelfs tijdens de pauze blijft het feest doorgaan met de meest geliefde Songfestival-hits!

Bingo? CONGRATULATIONS! Kom naar voren en ontvang jouw Songfestival prijs. Valse bingo? Tijd om te laten horen hoe jij een Songfestival hit vertolkt!

Dus, herken jij moeiteloos de hits uit de Songfestival-geschiedenis en zing je uit volle borst mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Dan is dit hét concept voor jouw feest en/of evenement!

De Songfestival Muziek Bingo komt inclusief:

  • Songfestival zwaaivlaggetjes
  • Gedrukte of digitale bingokaarten (live te gebruiken via mobiele telefoon) *in overleg
  • Songfestival muziek tijdens de inloop en in de pauze
  • Piano & DJ Booth
  • Professionele licht-en geluidsinstallatie (tot ±250 personen)

Dit spektakel is ideaal voor themafeesten, personeels- en bedrijfsfeesten, (sport)verenigingen, cafés, restaurants, hotels, partycentra en evenementenlocaties.

  • Ook mogelijk om een avondvullend programma samen te stellen door uit te breiden met een Songfestival Pub Quiz.

Beleef een onvergetelijke avond vol muzikale vreugde met de Songfestival Muziek Bingo!

€ 2.250,00
€ 2.025,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | De Songfestival Muziek Bingo boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.