De Sint & Pieten Meezing Show

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Boek hier met €100,- korting
De Sint & Pieten Meezing Show

Hoor wie klopt daar kinderen? Rasentertainer Nigel Andrews staat klaar om samen met de kinderen te zingen, dansen en springen in een spectaculaire en interactieve Sint & Pieten Meezing-show! Deze feestelijke show zit boordevol spelletjes en onvergetelijke Sinterklaasliedjes.

Voordat Sinterklaas en zijn vrolijke pieten arriveren, verwent de veelzijdige presentator Nigel het hele gezin met een gezellige familieshow, waarin hij alle geliefde Sinterklaasliedjes live zingt! Zodra de klanken van 'Zie Ginds Komt De Stoomboot' weerklinken, worden de toeschouwers betrokken bij het eerste deel van het spektakel - samen gaan we dansen! Vervolgens beleven we plezier met het inpakspel, de Sinterklaasquiz en gaan we pepernoten bakken!

Een oer-Hollandse traditie voor het hele gezin, waarbij niemand stil kan blijven zitten. Zing jij alle Sinterklaasliedjes mee? Het belooft een Meezingshow te worden vol energie en vrolijkheid! Voordat je het weet, zingen we alweer vrolijk 'Dag Sinterklaasje'.

De Sint & Pieten Meezing-Show omvat:

  • Een interactieve meezing show vol spelletjes, kleine prijsjes en talloze Sinterklaasliedjes (Duur: ±1 uur)
  • Twee Pieten met strooigoed
  • Een sfeervol decor met achtergronddoek en kleine licht truss
  • Een professionele geluidsinstallatie geschikt tot 250 personen

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht? Wil je ook graag het bezoek van Sinterklaas regelen als voorprogramma? Voor een meerprijs van 500,- verzorgen wij het bezoek van de goedheiligman en twee extra pieten. In overleg komt Sinterklaas al eerder in de show en volgt er een Meet & Greet van 30 minuten, waarin cadeautjes worden uitgedeeld en iedereen met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto kan. Het bezoek van de Sint duurt maximaal 1 uur en wordt begeleid door presentator Nigel Andrews.

Voorprogramma: ?1000,-
Voorprogramma + Meet & Greet Sinterklaas: ?1500,-
Prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% BTW*

€ 1.000,00
€ 900,00 act prijs ex 9% BTW

Vraag hier een offerte aan
of bel +316 447 554 17

1-op-1 met de artiest

Nigel Andrews | De Sint & Pieten Meezing Show boeken of inhuren doe je hier.

Je hebt 1-op-1 contact met de artiest zelf of diens persoonlijke manager. Heb je een vraag over deze act? Stel deze dan in je vrijblijvende aanvraag.

Deze act is geschikt voor volgende events: Bruiloft, Verjaardag, Viering / Jubileum, Studenten feest, Sport evenement, Begrafenis / Uitvaart, Bedrijfsfeest, Receptie, Beurs / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Winkelcentrum / Braderie, Feestdag / Lokaal feest

De artiest komt uit Rotterdam. Reiskosten worden berekend obv jouw event locatie.