Boekingen

Nigel Andrews - Als het echt feest moet zijn

Boekingen


Allround partyzanger Nigel Andrews is dé feest sensatie van Nederland.

Al ruim 10 jaar tourt hij door het hele land om er een superfeest van te maken. Vanaf het moment dat hij het podium bestormt zullen bekende feesthits en zijn eigen liedjes de revue passeren. Nigel betrekt het publiek bij het optreden om er met z’n allen één groot feest van te maken. Door zijn ervaring en flexibiliteit kan hij volledig inspelen op de wensen van het publiek. Zo blijven zijn optredens afwisselend, spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.

Je kent hem van radio en televisie en zijn eigen hits: Ik Doe Mijn Eigen Ding, Laat Alles Los en Laat Mij Maar Leven. Door zijn jaarlijks terugkerende theatershows en concertreeksen weet hij zich prima in de kijker te werpen bij het publiek. Door te werken aan eigen repertoire probeert de feestzanger zich te onderscheiden van anderen en is hij klaar om Nederland te veroveren met zijn muziek.

Zijn optredens vol feestelijke medley's spreken een breed publiek aan en brengt plezier voor jong en oud. Nigel is een ras-entertainer met verschillende kwaliteiten en is een must op jouw feest. Voor iedere gelegenheid is er een passend concept. Ook als je op zoek bent naar een presentator, quizmaster of bingomaster.

Nigel Andrews is bij uitstek geschikt voor personeels- en bedrijfsfeesten, themafeesten, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen, bruiloften,, (sport)verenigingen, cafés en restaurants, hotels, partycentra, evenementenlocaties, boottochten, activiteitencentra. verzorgings- en verpleeghuizen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra en 55+ woongemeenschappen.

Tape act

1x 30min incl. monitorset                                    495 excl. btw
1x 30min incl. Licht-en geluid -> 300 personen      695 excl. btw

De genoemde prijs is een richtprijs. Vraag een boeking aan via de knop hieronder voor meer info.

info@nigelandrews.nl